Hvordan forventer du ejendomspriserne udvikler sig? Fortsætter inflationen opad? Og hvordan opfatter du mulighederne for at få finansiering til ejendomsinvesteringer i 2023?


Udfyld dine oplysninger, så sender vi fluks rapporten 

Holder dine forventninger stik? 

Forventninger til 2023 er EDC Erhvervs store markedsundersøgelse, der undersøger virksomheder og investorers forventninger til 2023. Resultaterne fra undersøgelsen udgives i en samlet rapport, som du naturligvis også får tilsendt, når du deltager i undersøgelsen.

Deltag og vind en Beolit 20

Vi værdsætter, at du vil bruge tid på at deltage. Vi udlodder derfor en lækker, bærbar B&O bluetooth højtaler til en værdi af 3.999 kr. Vinderen findes i uge 43 og får besked per mail.

GIV DINE SVAR HER

Se om dine og branchens forventninger holdt stik de tidligere år.  Du kan læse eller genlæse forventninger til de seneste år her.

Vi gennemfører for 8. år i træk vores store forventningsundersøgelse, og du er inviteret til at deltage. (Husk at Indtaste din mail, så vi kan få fat på dig, hvis du løber med præmien.)

(Bemærk, når du deltager i konkurrencen giver du samtidig samtykke til at vi må kontakte dig på mail med Forventninger om 2023 og andre nyheder om markedet. Samtykket kan altid tilbagetrækkes nederst i mailen)

Undersøgelsen er afsluttet. Vinderen får direkte besked i uge 43