Copyright © 2020 - EDC Poul Erik Bech 

Værktøjer

Vores nyhedsbrev holder dig orienteret om de nyeste tendenser og ejendomme på markedet.

Tilmeld nyheder

Hvordan tror du markedspriserne udvikler sig? Forventer du at inflationen falder i det kommende år? Hvad er dine forventninger i forhold til at få finansiering til ejendomsinvesteringer i 2024?

Vi gennemfører for 9. år i træk vores store forventningsundersøgelse, hvor vi undersøger forventningerne til markedsudviklingen blandt aktører på erhvervsejendomsmarkedet. 

Når du deltager i undersøgelsen, deltager du samtidig i lodtrækningen om en Sage Barista espressomaskine.

Det får du ud af at deltage

Vi ved at din tid er knap. Derfor vil vi gerne give lidt tilbage, når du deler dine forventninger med os. 

Når du deltager i undersøgelsen, deltager du samtidig i lodtrækningen om en lækker Sage Barista espressomaskine til en værdi af 6.299 kr. 

Vinderen trækkes i uge 43 og får besked på mail. 

Få forventningerne til 2024 før alle andre

Når rapporten "Forventninger til 2024" er klar, modtager du den som den første. Du kommer desuden forrest i køen til de eksklusive billetter til vores formiddags-seminar omkring Ejendomsmarkedet anno 2024. 

Du kan kun deltage i konkurrencen med et lod. Med din deltagelse accepterer du, at EDC Erhverv må sende dig mails. Du vil bl.a.  modtage rapporten "forventninger til 2024", invitation til formiddagsseminar og andre nyheder om erhvervsejendomsmarkedet. Samtykket kan til en hver tid tilbagetrækkes nederst i mailen.

Husk at udfylde dine oplysninger, hvis du ønsker at deltage i lodtrækningen