Merete Jul, adm. direktør i Landbrug & Fødevarer, var tidligere ambassadør for dansk landbrug i flere af verdens brændpunkter. Nu skal hun være med til at definere fremtiden for dansk landbrug i en tid, hvor den grønne omstilling fylder mere og mere.

Ejerformerne i dansk landbrug ændrer sig. Læs Henning Otte Hansens, Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi ved Københavns Universitet, vurdering af hvordan landbrugets fremtidige ejerformer ser ud.

Flere landmænd har oplevet en historisk god høst i 2022, men pr. 1. januar 2023 træder EU's nye landbrugspolitik, CAP-reformen, i kraft. Hvilken betydning for det for dansk landbrug og danske landmænd?

Vil det traditionelle fokus på afkast præge efterspørgslen efter jord i fremtiden? Hvis man spørger Anders Mortensen, råvareanalytiker i Agrocura, er svaret ja. Men det er selvfølgelig mere komplekst end det.

Bliv opdateret på markedet for landbrugsejendomme

Er det en ældre udgave af Market Insight du er på jagt efter?

Udfyld formularen ovenover, så modtager du link til alle ældre udgaver af market Insight også. 

Har du spørgsmål? Tag endelig fat i en af vores landbrugsspecialister

Frank Poll
Partner og landbrugschef
+45 5858 8575 · 
fpo@edc.dk

Mogens Worre-Jensen
Landbrugskonsulent
+45 4089 9728

Sara Notkin
Salgskoordinator
+45 5858 8576 · 
shn@edc.dk

Vil du læse med?

Når du skriver dig op sender vi dig link til det nye magasin samt tidligere udgivelse. Vi sender dig selvfølgelig også en mail når der kommer nyt indhold der matcher landbrug. Ombestemmer du dig, kan du let afmelde dig nederst i mailen.