Nyt magasin med fokus på landbrugsejendomme

🌾 Vil du vide mere om ejendomsmarkedet inden for landbrug og de 61% af DKs areal, som det dyrkede landbrug i dag står for?

🖼️ Selvom landbrugets samfundsmæssige betydning i en årrække har været faldende i forhold til andre erhverv, er selve produktionen og værdien af landbrugets produkter steget.

🌻 Det gennemsnitlige driftsresultat for heltidsbedrifter i landbruget er således gået fra -0,64 mio. kr. i 2008 til 1,33 mio. kr. i 2019.

📈 Antallet af solgte landbrugsejendomme har været stigende for hele landet de sidste år. På landsplan er det årlige antal salg således steget fra 2.828 til 4.158 målt i hhv. 3. kvartal 2010 og 3. kvartal 2020.

🚜 Den øgede produktion, værdi og konsolidering i landbruget har medført en øget interesse i landbrugsejendomme. Samtidigt er der flere investorer i markedet, større efterspørgsel på liebhaverejendomme og mere fokus på energiproduktion og råstofudvinding, hvilket påvirker efterspørgslen på landbrugsjord.

📰 Hent magasinet her, og læs meget mere om udviklingen indenfor landbrugsejendomme 

Fokus på udviklingen indenfor landbrugsejendomme

Vil du læse med?

Når du downloader magasinet sender vi dig LandbrugFokus og andre nyheder om markedet for landbrugsejendomme per mail. Skulle du ombestemme dig, kan du let afmelde dig i bunden af mailen.

Når du skriver dig op sender vi dig magasinet - også næste gang det udkommer. 

Er det en ældre udgave af Market Insight du er på jagt efter?

Udfyld formularen ovenover, så modtager du link til alle ældre udgaver af market Insight også.