Læs denne gang:

Indtast dine oplysninger, så sender vi dig Market Insight og link til tidligere udgivelser. Vi sender dig selvfølgelig også en mail når der kommer nyt om projekt- og investeringsmarkedet.  Skulle du ombestemme dig, kan du let afmelde dig i bunden af mailen.

Er det en ældre udgave af Market Insight du er på jagt efter? 

Udfyld formularen ovenover, så modtager du link til alle ældre udgaver af market Insight også.

This site in english

?autoplay=1

Få det hele med!

Få det hele med!

Download Market Insight

Kom helt tæt på projekt- og investeringsmarkedet

Læs om udviklingen på markedet for projekt- og investeringsejendomme

Læs dybdegående analyser af ejendomsmarkedet med afsæt i det aktuelle tema

Bliv opdateret på de aktuelle markedstal

Find ejendomme til salg lige nu
S. 4

Læs interview med Carsten Tirsbæk, adm. direktør for Jyske Realkredit og formand for Realkreditrådet, hvor han beskriver erhvervsejendomsmarkedet som et langt hækkeløb. Spørgsmålet er hvor mange hække, der skal hoppes over?

S. 26

Dansk turisme oplever et boom efter Corona. Særligt danske hoteller og feriecentre kan glæde sig over rekordmange overnatninger i Danmark i 2023. Det kan også mærkes på investeringslysten, hvor der er stor efterspørgsel og øget opmærksomhed på hotelområdet.

S. 13

Køberne og sælgerne er stadig ofte langt fra hinanden og transaktionsvolumen er meget lavere end de foregående år. Men erfaren Capital Markets aktør er klar, når markedet vender.

S. 29

Bliv opdateret på de seneste markedstal i ejendomsbranchen. Find nøgletal fra dansk økonomi samt afkastkrav og tomgangsniveauer i de forskellige ejendomssegmenter.

Er du interesseret i udviklingen helt lokalt? 

Nyhed: som noget helt nyt kan du også følge udviklingen i et en by eller konkret område. Vores nye analyseværktøj, CityFact, samler relevante, lokale markedsdata i én rapport. Lige nu kan du bestille lokale rapporter for 20 af de største byer i Danmark.

Bestil CityFact

Copyright © 2020 - EDC Poul Erik Bech 

Værktøjer

Vores nyhedsbrev holder dig orienteret om de nyeste tendenser og ejendomme på markedet.

Tilmeld nyheder

Bliv opdateret på de seneste markedstal i ejendomsbranchen i Market Update, hvor du kan blive klogere på nøgletal i dansk økonomi, afkastkrav og tomgangsniveauer i de forskellige ejendomssegmenter.

Do you have foreign colleagues you 
would like to share the content with? 
Read Market Insight in english