Læs denne gang:

Indtast dine oplysninger, så sender vi dig Market Insight og link til tidligere udgivelser. Vi sender dig selvfølgelig også en mail når der kommer nyt om projekt- og investeringsmarkedet.  Skulle du ombestemme dig, kan du let afmelde dig i bunden af mailen.

Er det en ældre udgave af Market Insight du er på jagt efter? 

Udfyld formularen ovenover, så modtager du link til alle ældre udgaver af market Insight også.

This site in english

?autoplay=1

Få det hele med!

Få det hele med!

Download Market Insight

Kom helt tæt på projekt- og investeringsmarkedet

Læs om udviklingen på markedet for projekt- og investeringsejendomme

Læs dybdegående analyser af ejendomsmarkedet med afsæt i det aktuelle tema

Bliv opdateret på de aktuelle markedstal

Find ejendomme til salg lige nu
Fælles fodslag med Real ESG

ESG er på alles læber i ejendomsbranchen. Men mange ved ikke, hvor man skal starte, og hvor man skal slutte. Den udfordring skal Real ESG være med til at løse.

Yderligere styrkelse af projekt

Der er nu gået godt 1 år siden sammenlægningen af EDC Projekt Poul Erik Bech og STAD Projekt og for nylig blev projektafdelingen styrket yderligere med ansættelsen af Thomas Høeg Mogensen, som mange kender som medejeren af LokalBolig Projekt.

Er bæredygtighed sat på pause i ejendomsbranchen?

Bæredygtighed, ESG og grønne ejendomsinitiativer fylder ikke så meget blandt investorer og andre ejendomsaktører – i hvert fald ikke, hvis man kigger i resultaterne fra EDC Erhverv Poul Erik Bechs årlige forventningsundersøgelse. Det er ikke et retvisende billede, påpeger to eksperter.

Find Market Update Q1 2024

Bliv opdateret på de seneste markedstal i ejendomsbranchen. Find nøgletal fra dansk økonomi samt afkastkrav og tomgangsniveauer i de forskellige ejendomssegmenter.

Er du interesseret i udviklingen helt lokalt? 

Nyhed: som noget helt nyt kan du også følge udviklingen i et en by eller konkret område. Vores nye analyseværktøj, CityFact, samler relevante, lokale markedsdata i én rapport. Lige nu kan du bestille lokale rapporter for 17 byer og områder i Danmark.

Bestil CityFact

Copyright © 2020 - EDC Poul Erik Bech 

Værktøjer

Vores nyhedsbrev holder dig orienteret om de nyeste tendenser og ejendomme på markedet.

Tilmeld nyheder

Bliv opdateret på de seneste markedstal i ejendomsbranchen i Market Update, hvor du kan blive klogere på nøgletal i dansk økonomi, afkastkrav og tomgangsniveauer i de forskellige ejendomssegmenter.

Do you have foreign colleagues you 
would like to share the content with? 
Read Market Insight in english