Læs denne gang:

Indtast dine oplysninger, så sender vi dig Market Insight og link til tidligere udgivelser. Vi sender dig selvfølgelig også en mail når der kommer nyt om projekt- og investeringsmarkedet.  Skulle du ombestemme dig, kan du let afmelde dig i bunden af mailen.

Er det en ældre udgave af Market Insight du er på jagt efter? 

Udfyld formularen ovenover, så modtager du link til alle ældre udgaver af market Insight også.

This site in english

?autoplay=1

Få det hele med!

Få det hele med!

Download Market Insight

Kom helt tæt på projekt- og investeringsmarkedet

Læs om udviklingen på markedet for projekt- og investeringsejendomme

Læs dybdegående analyser af ejendomsmarkedet med afsæt i det aktuelle tema

Bliv opdateret på de aktuelle markedstal

Find ejendomme til salg lige nu
S. 4

Skærpede krav fra myndigheder og markedskræfter har for alvor sat bæredygtighed og ESG på dagsordenen i hele ejendomssektoren. Investorer der ikke har fokus på at optimere deres bæredygtighedsperformance risikerer fremtidigt mindre attraktive lån og lavere lejeindtægter, fortæller Sustainability Manager hos NREP.

S. 26

Se nye ejendomme til salg. Lige nu kan du fx få fingrene i en spændende boligudlejningsejendom med projektudviklingsmuligheder.

S. 13

To af landets store projektafdelinger har slået pjalterne sammen. EDC Projekt og Stad Projekt går sammen og skaber Danmarks stærkeste projektteam, med mere end 25 dedikerede projektmedarbejdere.

S. 29

Bliv opdateret på de seneste markedstal i ejendomsbranchen. Find nøgletal fra dansk økonomi samt afkastkrav og tomgangsniveauer i de forskellige ejendomssegmenter.

Er du interesseret i udviklingen helt lokalt? 

Nyhed: som noget helt nyt kan du også følge udviklingen i et en by eller konkret område. Vores nye analyseværktøj, CityFact, samler relevante, lokale markedsdata i én rapport. Lige nu kan du bestille lokale rapporter for 20 af de største byer i Danmark.

Bestil CityFact

Copyright © 2020 - EDC Poul Erik Bech 

Værktøjer

Vores nyhedsbrev holder dig orienteret om de nyeste tendenser og ejendomme på markedet.

Tilmeld nyheder

Bliv opdateret på de seneste markedstal i ejendomsbranchen i Market Update, hvor du kan blive klogere på nøgletal i dansk økonomi, afkastkrav og tomgangsniveauer i de forskellige ejendomssegmenter.