Hvad leder du efter?

Opret dit ønske her

Når du opretter et ønske giver du os samtidig tilladelse til kontakte dig telefonisk og per mail. Du kan altid trække dit samtykke tilbage nederst i mailen.  

Hvad leder du efter?

Lad os hjælpe dig med at finde det helt rigtige

Hvad leder du efter?

Lad os hjælpe dig med at finde det helt rigtige

Leder du efter nyt lokale til din virksomhed, skal porteføljen udvides eller er du bare nysgerrig på erhvervsejendomsmarkedet? Registrer her, hvad du leder efter. Så holder vi øje med markedet og sender dig en mail, når der er kommer nyt, der matcher dine ønsker.

Vi gør det nemt for dig

Slip for besværet med at huske at holde øje. Din tid er bedre brugt. For når vi ved, hvad du leder efter, har du pludselig 150 EDC-medarbejdere på sagen til at finde det rigtige til dig. Du får besked på mail når vi får ejendomme til salg/leje, der matcher dine ønsker (også dem der sælges disket). Og har vi ikke det helt rigtige match til dig nu, så bruger vi dit ønske aktivt, for at finde det rigtige til dig.

Vidste du...

Når du fortæller os, hvad du søger, markedsfører vi dit ønske overfor ejendomsejere med relevante ejendomme. Du forbliver naturligvis anonym.

Bliver vi kontaktet af en ejendomsejer, der har en ejendom, der matcher dit ønske, formidler vi kontakten mellem jer.

Nogle gange har man stirret sig blind på et område, der virker helt rigtigt

At finde den rigtige ejendom, eller lokation til din virksomhed, kan være svært. Afklaring omkring sine behov og ønsker er et must. Nogle gange har man fået stirret sig fast på et enkelt kriterie, der virker som det eneste rigtige. Er din søgning for smal kan søgeprocessen blive unødig lang.  

Har du brug for hjælp til at tilpasse din søgning, så du får mest muligt ud af det?  Så kontakt os gerne.

Se hvordan det tager sig ud

Svært ved at definere hvad du leder efter? 

Kontakt kundecenteret

Alle hverdage ml. 8 - 17.30

5858 8880

Hvad leder du efter?

Vi hjælper gerne!