Hvad leder du efter?

Så får du automatisk besked, når der er nye mulige købere til din ejendom.

Tilmeld Find køber

Når du tilmelder dig, giver du samtidig dit samtykke til at vi må kontakte dig på mail og telefonisk. Ombestemmer du dig, kan du altid trække dit samtykke tilbage nederst i mailen.

Tilmeld dig Send-min-køber

Så får du mulige købere til din ejendom sendt på mail

Tilmeld dig nemt

Send-min-køber

Hvad leder du efter?

Er du i tvivl om hvad din ejendom er værd? 

Er du i tvivl om, hvad din ejendom er værd i det nuværende marked? Så hjælper vi dig gerne med en vurdering af din ejendom. Du er også velkommen til at kontakte os for at få udarbejdet en vurderingsrapport til brug i dit regnskab. Kontakt os på mail eller telefon, eller tryk "Ring-mig-op", så giver vi dig et kald hurtigst muligt. 

Nogle gange har man stirret sig blind på et område, der virker helt rigtigt

Kontakt kundecenteret

Alle hverdage ml. 8 - 17.30

5858 8880

Få mulige købere direkte i din indbakke

Er der købere til min ejendom?

Vi hjælper gerne!

P.S.

Der er naturligvis ingen garanti, at det netop er din ejendom, de leder efter. Men hvis du har lyst til at finde ud af det, tager vi gerne fat på dem og finder ud af det. 

Skal vi ringe dig op?

Sådan gør vi det??

Som ejendomsejer har du måske gået med overvejelsen om at sælge din ejendom. Muligvis ønsker du dog at se tiden an, eller bare have fornemmelse af interessen for din ejendom, inden du sætter til salg. 

Her er løsningen: Send-min-køber er EDC Erhvervs nye digitale værktøj, der gør det nemt at følge efterspørgslen på din ejendom. Uden salg, uden kontrakt og uden forpligtelser. 

Du forbliver anonym overfor køberne

Tilmeld dig Send-min-køber, så får du direkte besked, når der er mulige købere i vores kartotek, der matcher med din ejendom. 

Ingen mulige købere får naturligvis at vide du leger med tanken om at sælge. Du vælger selv, om du ønsker at tage kontakten til en mulig køber gennem EDC Erhverv.

Kontakt kundecenteret

Alle hverdage ml. 8 - 17.30

TLF: 5858 8880

Sådan kommer vi i gang:

Udfyld formularen med dine kontaktoplysninger. Du modtager herefter nogle uddybende spørgsmål omkring din ejendom, som du kan besvare via hjemmesiden. Mangler vi oplysninger om din ejendom kontakter vores kundecenter dig telefonisk.   

Vi registrerer din tilmelding og matcher din ejendom op imod vores kartotek af potentielle købere. Når der er match, modtager du en mail direkte i din indbakke. Vi udsender mails ca. 2 gange om måneden.  

Vores landsdækkende mæglerteam er løbende i dialog potentielle købere i hele Danmark. Købs-intentioner afdækkes, kvalificeres og registreres hver dag. Er der nye mulige kundeemner, der matcher til din ejendom, får du direkte besked.   

Ønsker du at tage kontakt til en køber og få afdækket, hvorvidt der er et faktisk match, så tager du fat på os. Helt enkelt.

Få mulige købere direkte i indbakken