Kom helt tæt på projekt- og investeringsmarkedet 

🗺️ Ét magasin med overblikket over erhvervsejendomsmarkedet. De seneste markedstal og dybdegående analyser fra maskinrummet i Danmarks største mæglervirksomhed.

🌊 Denne udgave dykker ned i Danmarks havne. Som verdens femte største søfartsnation med 400 lystbådehavne samt over 75 større erhvervshavne er investeringsmulighederne mange. Danske Havne var både i 2018 og 2019 nr. 6 på World Economic Forums liste over verdens mest effektive havne. Det er således både industri, boliger og kystliv med detail og kontorer, der kan udvikles langs Danmarks 8.750 km lange kyststrækning.

🛍️ Ifølge Danmarks Statistik er erhvervsarealet for industriejendomme – herunder havne – faldet med knap 25% på et årti. Mange af de gamle erhvervshavne flyttes ud af byerne for at gøre plads til boliger og kulturelle oplevelser, imens de store industrihavne investerer kraftigt. Balancen mellem bolig- og industrihavn er altså nøglen til at skabe vækst til byerne.

📰 Læs flere artikler og analyser om Danmarks havne i denne udgave af Market Insight.

Kom et spadestik dybere

Skriv dig op her og læs med!

Når du downloader magasinet sender vi dig Market Insight og andre nyheder om projekt- og investeringsmarkedet per mail. Skulle du ombestemme dig, kan du let afmelde dig i bunden af mailen.

Når du skriver dig op sender vi dig en mail med link til dette og tidligere udgivelser.

Er det en ældre udgave af Market Insight du er på jagt efter?

Udfyld formularen ovenover, så modtager du link til alle ældre udgaver af market Insight også.