Læs magasinet

Nyhed: EDC Erhverv introducerer nyt analyseværktøj. CityFact skal gøre det endnu nemmere at få detaljerede analyser og områdespecifikke markedsdata om lokale områder i Danmark. Analyseproduktet forventes at blive en stor gevinst for mange aktører på ejendomsmarkedet.

Få en forsmag på nogle af de områder, du kan få viden om med CityFact. Læs fx denne gang en dybdegående analyse om høj nettofraflytning blandt børnefamilier i de største kommuner. Dette er ikke en ny tendens, men en tendens, der er blevet forstærket i de senere år pga. corona og problemet med at løse boligbehovet i de største byer. Men hvor flytter børnefamilierne hen? Det har stor betydning for efterspørgslen, men også for, hvor der er investeringsmuligheder for investorer.

EDC Projekt har fuld fart over feltet. Projektafdelingen har travlt som aldrig før, hvor de har det største antal projekter nogensinde, og pipelinen er fyldt godt op med endnu flere spændende projekter.

Kom et spadestik dybere på investerings- og projektmarkedet

Når du downloader magasinet sender vi dig Market Insight og andre nyheder om projekt- og investeringsmarkedet per mail. Skulle du ombestemme dig, kan du let afmelde dig i bunden af mailen.

Er det en ældre udgave af Market Insight du er på jagt efter?

Udfyld formularen ovenover, så modtager du link til alle ældre udgaver af market Insight også. 

?autoplay=1

Vil du læse med?